Vacatures

1e netwerk van Montessori-kinderdagverblijven in België

Montessori NeoKids werft aan

Bent u een dynamische en gepassioneerde specialist in de vroege kinderjaren? Bent u op zoek naar een baan in een kinderdagverblijf? Solliciteer naar een baan in een van onze Montessori NeoKids-vestigingen en vervoeg ons!

Werken in een vestiging op mensenmaat is een essentieel criterium bij het zoeken naar een baan in een kinderdagverblijf. In ons NeoKids Montessori-netwerk zult u merken dat de ontwikkeling van het kind en het personeel onze prioriteit is.

U geniet het hele jaar door van een opleiding in de Montessori-onderwijskunde en ondersteuning, ongeacht uw functie in het kinderdagverblijf (hulp, assistent, verantwoordelijke, enz.).


Onze vacatures

Ons bedrijf heeft al zo’n 80 mensen in dienst en is nog steeds op zoek naar:

Tweetalige (FR/NL) directrice voor het kinderdagverblijf, met een bachelordiploma of gelijkwaardig om een kinderdagverblijf en zijn team te leiden, met ervaring op het gebied van de vroege kinderjaren, dynamisch en ernstig.

Kinderverzorgsters om op kinderen te passen van 3 maanden tot 3 jaar. Gemotiveerde teamspeler met een graad 7 diploma of specialisatie.

 

Bent u een dynamische en gepassioneerde gvolwassen professional : Solliciteer voor één van onze Montessori NeoKids kinderdagverblijven